Winnaars Diekmarktacties TTV Wijhe

2 September 2018 - 14:24

Afgelopen zaterdag konden de bezoekers op de Diekmarkt bij de kraam van Tafeltennisvereniging Wijhe meedoen aan 2 activiteiten. Velen wilden wel een gokje wagen om het mooie boodschappenpakket van Albert Heijn te winnen. Liefst 4 bezoekers slaagden erin het juiste aantal van 128 balletjes precies goed te raden. Na loting bleek Henk Roetert Steenbruggen de gelukkige winnaar.

Ook het spelen tegen de tafeltennisrobot bleek een echte publiekstrekker. De eerste tegenstander legde de lat meteen hoog met een score van 21 uit 25. Na vele pogingen was er slechts een speler die de score wist te evenaren. Aan het eind van de middag werden de koplopers alsnog verslagen. Nick Heuvink bleek met een score van 22 net iets beter en won een grote slagroomtaart. De tweede prijs (tegoedbon Slagerij Ruiter) was na loting voor Siem Bult.

1 maand gratis kennismaken
TTV Wijhe kijkt terug op een geslaagde markt. Voor alle belangstellenden in tafeltennis èn dynamic tennis heeft ze mooie aanbieding. Iedereen die wil kennismaken met deze sporten mag vier weken gratis, vrijblijvend en onbeperkt komen kennismaken. Pas daarna hoeft te worden beslist over een eventueel (goedkoop) lidmaatschap. Graag tot ziens bij TTV Wijhe!Versla jij de tafeltennisrobot op de Diekmarkt?

26 Augustus 2018 - 12:15

Komende zaterdag kun je prachtige prijzen winnen bij de kraam van TTV Wijhe op de Diekmarkt (voor de feesttent tegenover de Albert Heijn).

Zo kun je de uitdaging aangaan met de tafeltennisrobot van TTV Wijhe. Hoeveel balletjes weet jij goed terug te slaan? Probeer het zelf en win bijvoorbeeld een bon van Slagerij Ruiter of een slagroomtaart van Bakkerij Jolink.

Boodschappenpakket van €50,=
Verder kun je raden hoeveel balletjes er in een grote plastic tas zitten. Wie raadt het juiste aantal en wint het prachtige boodschappenpakket van Albert Heijn van maar liefst € 50,=?

Demonstratie dynamic tennis
Maar dat is nog niet alles. Heb jij al een beeld wat dynamic tennis nou eigenlijk precies is? Steeds meer Wijhenaren spelen deze snel groeiende sport en zijn super enthousiast. Ook benieuwd? Kom dan een kijkje nemen bij de demonstratie voor de feesttent en probeer het zelf ook eens!
Tot ziens op de Diekmarkt op zaterdag 1 september bij de kraam, de robot en het dynamic tennisveld van TTV Wijhe!Mooie opbrengst statiegeldactie

26 Augustus 2018 - 12:06

In mei en juni heeft de statiegeldactie bij de Albert Heijn het fraaie bedrag van € 295 euro opgebracht. Deze opbrengst wordt volledig gebruikt voor metamorfose van de kantine van TTV Wijhe.

Het clubgebouw van TTV Wijhe, waar naast tafeltennis ook dynamic tennis wordt gespeeld, is al tientallen jaren oud. De kantine is daardoor gedateerd. Bovendien blijkt ze steeds vaker te klein met het groeiende ledenaantal en de verhuur aan grote groepen (zoals buurt- en personeelsverenigingen en voor verjaardagen en jubilea). De aparte bestuurskamer wordt nu opgeheven en geïntegreerd in de rest van de kantine. Hierdoor onstaat een grotere ruimte met een eigentijdse uitstraling.

U bent in het nieuwe seizoen van harte welkom aan De Lange Slagen 41 om de nieuwe kantine te komen bewonderen.Steun TTV Wijhe met Hart voor Salland!

5 Maart 2018 - 08:10

TTV Wijhe doet ook in 2018 mee aan de jaarlijkse Rabobank-actie Hart voor Salland. Klanten kunnen stemmen op verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen hoe hoger de donatie van de bank voor de clubkas. TTV Wijhe hoopt op veel steun, zodat we een fraaie bijdrage ontvangen voor de renovatie van onze kantine komende zomer.

Hoe werkt de actie?
Iedere klant* van Rabobank Salland ontvangt per post een unieke code waarmee ze van 9 t/m 19 maart 2018 via de site van de Rabobank kan stemmen. Van de vijf stemmen mogen er maximaal drie aan dezelfde vereniging gegeven worden. Als ander doel kun je bijvoorbeeld denken aan de Wiejese Diekdaegen die dit jaar hun 25-jarig jubileum vieren. (* Natuurlijke personen die op 1 januari 2018 bankieren bij Rabobank Salland)

Vorig jaar deden 360 organisaties mee aan Hart voor Salland; zij verdeelden in totaal € 160.000,-. Iedere stem was toen ongeveer € 4 euro waard. U steunt ons toch ook?! Alvast bedankt voor uw hulp!


Laatste nieuws

Winnaars Diekmarktacties TTV Wijhe

Afgelopen zaterdag konden de bezoekers op de Diekmarkt bij de kraam van Tafeltennisvereniging...

lees meer

Versla jij de tafeltennisrobot op de Diekmarkt?

Komende zaterdag kun je prachtige prijzen winnen bij de kraam van TTV Wijhe op de...

lees meer

Mooie opbrengst statiegeldactie

In mei en juni heeft de statiegeldactie bij de Albert Heijn het fraaie bedrag van € 295 euro opgebracht....

lees meer

Steun TTV Wijhe met Hart voor Salland!

TTV Wijhe doet ook in 2018 mee aan de jaarlijkse Rabobank-actie Hart voor Salland....

lees meer